Ředitelka České pošty končí

Generální ředitelka České pošty Marcela Hrdá skončí k poslednímu únoru ve své funkci. O uvolnění sama požádala. Ministerstvo vnitra je s jejím ekonomickým vedením podniku nespokojeno. Podle šéfa resortu Radka Johna je navíc velkou chybou rušení poboček České pošty na vesnicích.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Česká pošta. Ilustrační foto.

Česká pošta. Ilustrační foto. | Foto: Tomáš Adamec

„My jsme nespokojeni s koncepcí rozvoje, která podle nás nezabezpečuje schopnost České pošty obstát v konkurenci. Jsme nespokojeni se způsobem, jakým chce pošta rušit pobočky. Je třeba najít pro ně činnost a ne rušit v každé vesnici poštu. Nezdá se nám, že tento management je schopen připravit poštu na transformaci,“ řekl John.

Nového generálního ředitele České pošty má vybrat komise, její složení probere ministr John s předsedou vlády Petrem Nečasem v pondělí. Podle neoficiálních informací by se mohl stát novým ředitelem například výkonný ředitel pro rozvoj podnikání Miloslav Rut.

Igor Maňour, Květa Moravcová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme