Řidiči se dočkali prvního úseku nové silnice z Liberce do Jablonce

V Liberci otevřeli první dvoukilometrový úsek rychlostní silnice do Jablonce nad Nisou. Stavěl se tři roky a stál více než miliardu korun. Řidiči se díky nové silnici vyhnou jihovýchodním obchvatem centru města a dostanou se k nové kruhové křižovatce v Zeleném údolí.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

rychlostní komunikace

rychlostní komunikace | Foto: Jan Rosenauer

Ředitel libereckých Staveb silnic a železnic Pavel Vít připomíná, že na hlavním silničním tahu Praha - Liberec byly vybudovány oba sjezdy.

"Řidiči, kteří jedou z Prahy na Liberec a chtěli by odbočit na tuto novou silnici směrem na Jablonec nebo do Vratislavic, tak budou navedeni za křižovatkou České mládeže, další sjezd značený na Jablonec a odbočí doprava ze silnice I/35."

Začal se také stavět druhý úsek rychlostní silnice do Jablonce nad Nisou, který měří necelý kilometr a bude stát 370 milionů korun.

Ivana Bernáthová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme