Snowboardistka Ledecká opět na pódiu, tentokrát dojela třetí

Ester Ledecká, naděje českého snowboardingu pro olympiádu v Soči, napodobila páteční úspěch v závodu Světového poháru v paralelním slalomu. Po pátečním druhém místě tentokrát dojela třetí.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Snowboardistka Ester Ledecká na tiskové konferenci před nadcházející sezonou

Snowboardistka Ester Ledecká na tiskové konferenci před nadcházející sezonou | Zdroj: ČTK

Osmnáctiletá Češka na trati opět nestačila pouze na Švýcarku Patrizii Kummerovou. Tentokrát se jí ale postavila už v semifinálové jízdě a porážka ji poslala do souboje o poslední místo na pódiu.

Ledecká se po prohře semifinále postavila na start závodu o třetí místo proti stejně staré Rusce Natálii Sobolevové, kterou v souboji o stupně vítězů díky bezchybné jízdě porazila.

Kummerová pak, stejně jako v pátek, zvítězila, když ve finále porazila Rakušanku Julii Dujmovitsovou.

V celkovém pořadí Světového poháru v paralelním slalomu snowboardistek posunula už na druhé místo, právě za suverénní Švýcarku.

Před olympiádou v Sočii mají snowboardistky před sebou ještě dva závody v paralelním obřím slalomu. Ve slovinském Rogle pojedou 18. ledna a v rakouském Sudelfeldu 1. února.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme