Umí ropuchu i kačera. Krasobruslařka Myslivečková chce na ME uplatnit herecké vlohy

Asi v málokterém sportu se uplatní herecký talent tak jako v krasobruslení. Nejvíce to platí u tanečních párů, které nemohou rozhodčí ani fanoušky ohromovat technicky náročnými skoky.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Česko-francouzský taneční pár reprezentující ČR Lucie Myslivečková-Neil Brown

Česko-francouzský taneční pár reprezentující ČR Lucie Myslivečková-Neil Brown | Foto: Michal Jurman

Na teatrálnost bude sázet na mistrovství Evropy i český taneční pár Lucie Myslivečková, Neil Brown. Jeho ženská polovina by se uplatnila i v nějaké televizní či třeba i rozhlasové estrádě.

„Máma říká, že když něco potřebuju, tak jsem vždycky dobrá herečka. Herectví by mě bavilo,“ říká Myslivečková, která své vlohy reportérovi Radiožurnálu názorně ukázala.

Svůj herecký talent předvedla také na ledě při poslednímu tréninku před vstupem do mistrovství Evropy. Chvílí řádila jako ropucha, chvíli jako kačer. Partner Myslivečkové si zase jako správný bruslařský tanečník přenáší rytmus v těle z ledu zpět do šatny.

Přehrát

00:00 / 00:00

Krasobruslařka Myslivečková chce na ME uplatnit herecké vlohy

Zatímco rodák z Lyonu s přezdívkou francouzský Elvis Presley bojuje s nervozitou na velké soutěži countryovými akordy, Myslivečková jde na to mnohem fundovaněji. Od psycholožky má dokonce tipy na správné dýchání.

„Pomáhá to k soustředění a k tomu, aby mozek pracoval naplno,“ prozrazuje čtyřiadvacetiletá krasobruslařka a některé své praktiky předala reportérovi Radiožurnálu. Tomu navíc slíbila, že na led nastoupí čapím pochodem, který také často praktikuje.

Do mistrovství Evropy vstoupí Myslivečková se svým partnerem ve středu večer.

Michal Jurman, Petr Hašek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme