Při požáru v zemědělském objektu na Přerovsku se zranilo pět lidí

Pět lidí se dnes ráno popálilo nebo nadýchalo kouře při požáru v zemědělském objektu ve Stříteži nad Ludinou na Přerovsku. Hořelo v jedné místnosti staršího statku, který se právě opravuje. Příčinou požáru byla nedbalost při manipulaci s hořlavou kapalinou.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hasiči zasahovali při požáru v zemědělském objektu ve Stříteži nad Ludinou

Hasiči zasahovali při požáru v zemědělském objektu ve Stříteži nad Ludinou | Zdroj: ČTK

Popálili se pracovníci, kteří na rekonstrukci objektu pracovali. Pro popálené přiletěly dva vrtulníky letecké záchranné služby a transportovaly je do Ostravy.

„Naše nemocnice přijala do péče celkem tři pacienty, kteří utrpěli popáleniny v rozsahu sedmi až desíti procent těla," potvrzuje mluvčí ostravské fakultní nemocnice Tomáš Oborný.

"Dva z nich jsou hospitalizováni na standardní lůžkové jednotce popáleninového centra a jeden je v péči zdravotníků jednotky intenzivní péče popáleninového centra. U všech se jedná o stabilizovaný zdravotní stav,“ dodává Oborný.

Další dva muži, kteří se nadýchali kouře, byli převezeni do hranické nemocnice. Podle vyšetřovatele hasičů byla příčinou požáru nedbalost při manipulaci s hořlavou kapalinou.


Střítež nad Ludinou

Radka Kvasničková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme