Fotbalisté Mladé Boleslavi podlehli na úvod čtvrtfinále poháru v Jablonci 0:2

Fotbalisté Jablonce se přiblížili postupu do semifnále Poháru České pošty. V úvodním čtvrtfinálovém utkání porazili Mladou Boleslav 2:0. O góly obhájce celkového triumufu se postarali Daniel Rossi a Jan Kopic. Odvetný zápas mezi loňskými finalisty se bude hrát za týden na stadionu středočeského týmu.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jablonecký Beneš (v zeleném) v souboji s hostujícím Šultésem

Jablonecký Beneš (v zeleném) v souboji s hostujícím Šultésem | Zdroj: ČTK

Odplata za loňské finále vycházela Středočechům celkem dobře. Rosa v páté minutě zamířil nůžkami do tyče. Jenže tím velké příležitosti Mladé Boleslavi téměř skončily.

Jablonec byl v utkání aktivnější a také díky tomu se dvakrát rychle zorientoval v pokutovém území a ještě před poločasem se dostal do vedení.Ještě horší pozici mohli Mladé Boleslavi připravit domácí Čížek s Benešem. Oba dva ale pálili po hodině hry do tyče. I tak má ale Jablonec výrazně snazší cestu do semifinále, odveta se hraje za týden.

Baumit Jablonec - FK Mladá Boleslav 2:0 (2:0)
Branky: 34. Rossi, 40. Kopic. Rozhodčí: Jech - Wilczek, Zeman. ŽK: D. Jarolím (M. Boleslav). Diváci: 1856.

Martin Charvát Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme