Tomáš Berdych postoupil v Monte Carlu, v Malajsii uspěly obě sesty Plíškovy

Tomáš Berdych postoupil v Monte Carlu už do osmifinále, když porazil Rusa Tursunova. V Kuala Lumpuru se dařilo sestrám Plíškovým. Postoupila Kristýna i její o dvě minuty mladší sestra Karolína, která obhajuje loňský titul.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Berdych postopil v Monte Carlu do třetího kola

Tomáš Berdych postopil v Monte Carlu do třetího kola | Zdroj: Reuters

Zápas druhého kola turnaje v Monte Carlu byl vyrovnaný. 33. hráč světového žebříčku Dmitrij Tursunov s Tomášem Berdychem v prvním setu bojoval o každý míček a jednou dokonce získal jeho podání. Berdych se ale z těžké situace dostal a vyhrál první set 7:5.

I ve druhé sadě získal Tursunov výhodu brejku a vedl 4:2, nedokázal ho ale dovést do vítězného konce. Tomáš Berdych získal čtyři hry v řadě a vítězství 7:5, 6:4 mu zajistilo postup do třetího kola.

Karolína Plíšková vykročila v Malajsii za obhajobou titulu

Dvaadvacetiletá loňská vítězka turnaje Karolína Plíšková se na kurtu v Kuala Lumpuru zdržela necelou hodinu. Své o rok mladší soupeřce, Srbce Krunićové, sebrala hned první podání v zápase a první sadu vyhrála 6:2.

V úvodu druhého setu byla Krunićová české hráčce vyrovnanější soupeřkou. V páté hře ale opět přišla o podání a česká hráčka dovedla zápas do vítězného konce při výsledku 6:2 a 6:2. Ve druhém kole se Karolína Plíšková utká s Číňankou Tuan Jing-jing.

O dvě minuty starší dvojče Kristýna Plíšková sehrála napínavý zápas s Maďarkou Timeou Babosovou. Po vítězství v tiebreaku prvního setu a ztrátě druhého prohrávala v rozhodující sadě už 1:4. Přesto nakonec vyhrála 7:6, 3:6 a 6:4.

V dalším zápase čeká Kristýnu Plíškovou sedmnáctiletá Chorvatka Donna Vekićová.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme