Kapitán Jindřišek zůstává v Bohemians, smlouvu prodloužil o 2 roky

Kapitán fotbalistů Bohemians Praha 1905 Josef Jindřišek podepsal s klubem novou smlouvu. Třiatřicetiletý záložník je v Ďolíčku vázán do konce června 2016.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Kapitán Bohemians Josef Jindřišek prodloužil smlouvu do června 2016

Kapitán Bohemians Josef Jindřišek prodloužil smlouvu do června 2016 | Foto: www.bohemians.cz/PJMl

„V Bohemce jsem spokojený, proto jsem rád, že jsem mohl podepsat smlouvu na další dvě sezony," prozradil Josef Jindřišek klubovému webu.

Jasný je i cíl pro závěr letošní sezony. „Prioritou je zachránit ligu a v posledních třech kolech pro to uděláme maximum. Věřím, že v pátek proti Dukle nás fanoušci poženou ke třem bodům,“ dodal kapitán posledního týmu tabulky.

„Jsme rádi, že se v Bohemce podařilo udržet kapitána. Je to dobrý signál nejen v boji o záchranu, ale i pro další fungování sportovního úseku,“ těší prodloužení smlouvy ředitele klubu Ladislava Valáška.

Třiatřicetiletý Jindřišek přišel do Bohemians z Fulneku, hrál ale také za Jablonec a Olomouc. V první lize odehrál 204 zápasů a vstřelil 8 branek. 4 z nich v letošním ročníku a je nejlepším střelcem vršovického týmu.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme