Rangers v prvním finále Východní konference rozstříleli Montreal

V prvním finálovém utkání Východní konference vyhráli hokejisté New York Rangers na ledě Montrealu Canadiens jednoznačně 7:2 a ujali se vedení v sérii.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hokejisté New York Rangers se radují z gólu v prvním finálovém utkání Východní konference.

Hokejisté New York Rangers se radují z gólu v prvním finálovém utkání Východní konference. | Zdroj: ČTK

Hned úvodní třetina naznačila, kdo bude v utkání tahat za delší konec. Rangers vedli v 7. minutě už o dva góly, když se střelecky prosadili St. Louis a Zuccarello.

Domácí Canadiens sice v polovině zápasu snížili, když kontaktní gól vstřelil Bourque, ale pak pětkrát v řadě inkasovali. Všech pět gólů padlo v rozmezí šesti minut.

Zápas se nepodařil ani jedinému českému zástupci. Tomáš Plekanec byl na ledě u čtyř inkasovaných gólů. Dvakrát to bylo při hře pět na pět a dvakrát při početní výhodě Rangers. Celkem strávil Plekanec na ledě šestnáct a půl minuty a na brankáře Lundqvista vyslal jednu střelu.

Semifinále play off NHL:

Východní konference - 1. zápas:
Montreal - New York Rangers 2:7 (0:2, 1:2, 1:3)
Branky: 33. Bourque, 56. Eller - 5. St. Louis, 7. Zuccarello, 39. Kreider, 40. B. Richards, 42. McDonagh, 45. Stepan, 45. Nash. Střely na branku: 22:28. Diváci: 21.273.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme