Karlovarský karneval zvolí krále a královnu. Večer zahraje Laura a její tygři

Ulice Karlových Varů už od pátku žijí oblíbeným Karlovarským karnevalem, jeho hlavní část se však odehraje dnes. Návštěvníci se mohou kromě průvodu masek těšit také třeba na plavení po řece Teplé či hudební program.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Do Karlových zzVarů se vrátil tradiční karneval. Město roářil průvod masek.

Do Karlových zzVarů se vrátil tradiční karneval. Město roářil průvod masek. | Foto: Pavla Sofilkaničová

Karneval se koná už posedmé, letošní téma jsou dvojníci světových osobností. „Mělo by se jich tu objevit zhruba 30,“ prozradil organizátor akce Martin Müller.

Karneval dnes nabízí třeba atrakce pro děti či vodní karneval s jízdou netradičních plavidel. Asi nejočekávanějším bodem programu však zřejmě bude tradiční průvod masek.

„Začíná ve 14 hodin u Muzea Becherovky a jdeme centrem Karlových Varů ke Grandhotelu Pupp a zpátky k Thermalu, kde se v 16 hodin bude vyhlašovat král a královna a nejlepší netradiční plavidla,“ popsal Müller.

Následovat budou dva koncerty – od 16.30 zahraje Elvis Presley revival a od 18 hodin Laura a její tygři.

Pavla Sofilkaničová, kov Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme