Tenista Rosol v Hamburku do semifinále neprošel, Štěpánek postoupil

Český tenista Lukáš Rosol vypadl na turnaji v Hamburku ve čtvrtfinále, když prohrál s Philippem Kohlschreiberem dvakrát 4:6. V Istanbulu do semifinále neprošla ani Karolína Plíšková. Mezi čtyři nejlepší hráče se naopak v Bogotě probojoval Radek Štěpánek.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Lukáši Rosolovi se na turnajích v Německu daří, ve Stuttgartu prohrál až ve finále, v Hamburku je už ve 3. kole

Lukáši Rosolovi se na turnajích v Německu daří, ve Stuttgartu prohrál až ve finále, v Hamburku je už ve 3. kole | Zdroj: ČTK

V prvním setu čelil daviscupový reprezentant sedmi brejkbolům a dvě šance na zisk Rosolova podání Kohlschreiber proměnil. Jednu z nich využil v deváté hře, po které sadu doservíroval do vítězného konce.

Ve druhém sadě německý tenista prorazil Rosolovi podání za stavu 1:1. V devátém game měl Kohlschreiber první mečbol, ale český hráč prohru ještě odvrátil. Nakonec rozhodl čtvrtý mečbol.

Štěpánek ve čtvrtfinále proti Kolumbijci Gonzalezovi dobře servíroval, sám pak svému soupeři dvakrát podání prorazil. V prvním setu v deváté hře, ve druhé sadě domácí hráč zachyboval v pátém gamu.

V semifinále Štěpánek narazí na Chorvata Karloviče.

Plíškovou zradil servis

Karolína Plíšková v souboji s nejvýše nasazenou hráčkou v úvodním setu ztratila dvakrát své podání a své soupeřce pomohla k hladké výhře 6:1. Ve druhé sadě ale česká tenistka dokázal v osmém gamu Wozniacké prorazit servis a následně set doservírovat do vítězného konce.

O postupující hráčce tak musela rozhodnout třetí sada. V ní se Plíškové opět nedařil servis, dvakrát ho ztratila a podlehla 2:6.

Výsledky turnaje mužů v Hamburku
Dvouhra - čtvrtfinále:
Kohlschreiber (7-Něm.) - Rosol (ČR) 6:4, 6:4, Ferrer (1-Šp.) - Andújar (Šp.) 6:0, 6:2.
Semifinálové dvojice: Ferrer - Zverev, Mayer - Kohlschreiber.

Turnaj mužů v Bogotě:
Dvouhra - čtvrtfinále:
Štěpánek (4-ČR) - González (6-Kol.) 6:4, 6:4, Karlovič (2-Chorv.) - Wang (Tchajwan) 6:3, 7:6 (8:6).

Výsledky turnaje žen v Istanbulu
Dvouhra - čtvrtfinále:
Wozniacká (1-Dán.) - Karolína Plíšková (8-ČR) 6:1, 3:6, 6:2, Vinciová (2-It.) - Naraová (6-Jap.) 6:0, 6:2.
Semifinálové dvojice:
Wozniacká - Mladenovicová, Vinciová - Konjuhová.

Petr Hašek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme