S Českým rozhlasem darovalo krev 625 lidí. Více než polovina poprvé

Celý měsíc měli posluchači možnost zúčastnit se projektu: Daruj krev s Českým rozhlasem. Tvářemi se stali zaměstnanci rozhlasu - sportovní redaktor Tomáš Kohout, moderátorka Tereza Stýblová a zahraniční zpravodaj Robert Mikoláš.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Dárcům se odebírá kolem půl litru krve

Dárcům se odebírá kolem půl litru krve | Foto: Alžběta Švarcová

„Akce se zúčastnilo celkem 625 dárců, z toho více než polovina prvodárců. Do projektu se zapojila většina transfúzních stanic po celé České republice a my všichni v Českém rozhlase vám za to děkujeme,“ zhodnotil akce Robert Mikoláš.

S opakováním projektu počítáme i do budoucna, krev je ale možné darovat neustále. Více informací na www.darujkrev.rozhlas.cz .

Projekt Daruj krev s Českým rozhlasem se zrodil v Brně v roce 1992 a od té doby se k posluchačům pravidelně vrací. Jeho cílem je zvýšit zájem o dárcovství krve a především oslovit prvodárce, tedy lidi, kteří dosud krev nikdy nedarovali.

Robert Mikoláš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme