Beachvolejbalistky Kolocová se Slukovou skončily v Haagu čtvrté

Plážové volejbalistky Kristýna Kolocová a Markéta Sluková obsadily na turnaji v Haagu čtvrté místo. V duelu o bronz podlehly Brazilkám Julianě a Marii Antonelliové 13:21, 14:21.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Sluková, Kolocová.jpg

Sluková, Kolocová.jpg

Čtvrté umístění na stupních vítězů na turnajích Světového okruhu v sezoně jim tak těsně uniklo.

V repríze utkání o třetí místo z předchozího grandslamu v Gstaadu tentokrát české olympioničky na šesté nasazené Brazilky nestačily a na rozdíl od vyrovnané bitvy z minulého týdne prohrály tentokrát jasně za 35 minut.

Pátému páru z OH v Londýně dělal problémy především umístěný servis Antonelliové. „Umísťovala to dobře, na čáry. Ze začátku jsem se vůbec nedokázala dostat k míči. Podávala velice dobře a já na to nebyla připravená,“ pochválila Kolocová po utkání soupeřku.

Také Sluková uznala, že dnes měly Brazilky jasně navrch a český pár nedokázal najít zbraň, kterou by je zatlačil.

„V podstatě nic se nedařilo a myslím, že skóre to dokazuje. Teď jsem z našeho výkonu zklamaná, ale byl to dobrý turnaj,“ řekla Sluková, jež spolu s Kolocovou za čtvrté místo inkasuje prémii 30.000 dolarů.

Maximem Kolocové se Slukovou ve vydařené sezoně je červnový triumf v Berlíně, kde vybojovaly historické turnajové vítězství na podniku nejvyšší kategorie.

Před týdnem na něj navázaly bronzem z Gstaadu. Úspěšné léto odstartovaly premiérovým vítězstvím na Světovém okruhu na květnovém pražském turnaji kategorie Open.

Turnaj Světového okruhu v plážovém volejbalu kategorie grandslam v Haagu:
o 3. místo: Juliana, Antonelliová (6-Braz.) - Kolocová, Sluková (3-ČR) 2:0 (13, 14).

ČTK, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme