Hvězda brazilského fotbalového šampionátu Rodríguez míří do Realu Madrid

Nejlepší střelec fotbalového mistrovství světa v Brazílii James Rodríguez přestoupil z Monaka do Realu Madrid. Za ofenzivního záložníka zaplatí španělský velkoklub údajně 80 milionů eur.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Talentovaný záložník James Rodríguez posílil Real Madrid

Talentovaný záložník James Rodríguez posílil Real Madrid | Zdroj: Reuters

Po úterní zdravotní prohlídce podepsal kolumbijský fotbalista s Madridem smlouvu do roku 2020. Oficiálně bude fanouškům představen dnes večer.

„Real Madrid a Monako dosáhly dohody o přestupu Jamese Rodrígueze, který za nás bude hrát v příštích šesti sezonách,“ informuje Real na svých webových stránkách

Třiadvacetiletý Rodríguez o svém talentu přesvědčoval už v dresu Porta, ze kterého za 45 milionů eur putoval do monackého klubu. Největší ohlasy ale zaznamenal až na nedávném šampionátu v Brazílii. Rodák z Cúcuty zaznamenal gól ve všech pěti zápasech, celkem jich vstřelil šest a vyhrál Zlatou kopačku.

Přestupem do „Bílého baletu“ se šikovný Kolumbijec zařadil mezi čtyři nejdražší fotbalisty historie. Z toho hned dva z nich, Portugalec Cristiano Ronaldo a Velšan Gareth Bale, budou jeho novými spoluhráči. Uruguayce Luise Suáreze pak získala na začátku července Barcelona.

Real během léta rozšířil svůj tým o druhou zvučnou posilu. Již dříve na stadion Santiaga Bernabéua zamířil mistra světa Toni Kroos.

Marek Augustin Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme