Sparta chce napravit pohárový kolaps, ale Příbram ještě neprohrála

Jeden ze svých velkých cílů pro tuhle sezónu fotbalisté Sparty nesplní. Loni dokázali zaváhání v evropských pohárech odčinit suverénně získaným titulem. S letošní nápravou začnou Letenští dnes ligovým soubojem v Příbrami.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Sparta svůj zápas léta nezvládla. Po vyřazení od švédského Malmö opouštěli letenští hráči trávník s hlavami směrem dolů

Sparta svůj zápas léta nezvládla. Po vyřazení od švédského Malmö opouštěli letenští hráči trávník s hlavami směrem dolů | Zdroj: ČTK

Porážku na hřišti švédského Malmö a konec snu o Lize mistrů dostávali sparťané z hlavy těžko.

„Není to jednoduché. Samozřejmě frustrace a zklamání je v nás všech,“ přiznal pro klubovou televizi trenér Sparty Vítězslav Lavička.

Přehrát

00:00 / 00:00

Snažíme se hrát fotbal a se Spartou to bude opět svátek, těší se na utkání obránce Příbrami Tomáš Zápotočný

Jenže Pražané nemají čas si teď dál vyčítat zkažený zápas, protože před nimi jsou další utkání.

„Měl jsem k hráčům proslov a byl to vlastně otevřený rozhovor mezi námi trenéry a hráči. Signál směrem do týmu byl takový, abychom se co nejrychleji oklepali z nezdaru v Malmö a připravili se na nejbližší zápasy,“ přiblížil atmosféru ve sparťanské kabině Lavička.

Ale Středočeši už v téhle sezóně ukázali, že se ani velkých jmen nebojí. Zákeřný los jim na úvod připravil čtyřboj se všemi českými pohárovými zástupci a po jeho polovině jsou díky remízám s Plzní a v Liberci stále neporažení.

„Přišli noví kluci a jde to trošku nahoru. Snažíme se hrát fotbal a se Spartou to bude opět svátek. Jsem i rád za los, jaký máme,“ těší se na utkání obránce Tomáš Zápotočný.

Jestli budou Příbramští spokojení i po zápase, nebo jestli se hostům podaří zlepšit si náladu, vám napovíme i v rámci internetového vysílání Českého rozhlasu Sport.

Duel třetího kola Synot ligy Příbram - Sparta začne ve 20:15 hod. a vy ho můžete slyšet celý na webových stránkách zpravy.rozhlas.cz.

Jan Suchan, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme