V Dřevěnici vyvrcholí 61. ročník tradičního volejbalového turnaje

Nejslavnější volejbalový turnaj v České republice v Dřevěnici o víkendu zakončí svůj 61. ročník. Ve vesničce, která čítá okolo dvou stovek lidí, je podruhé během pár dnů velký humbuk a nevyspí se tam ani místní, ani sportovci, kteří do antukového areálu od včerejška znovu najíždějí.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Volejbalová Dřevěnice

Volejbalová Dřevěnice | Foto: www. volejbalovadrevenice.cz

Minulý víkend mohli diváci vidět to nejlepší z českého volejbalu, protože se v Dřevěnici představili jak reprezentanti, tak hráči z české extraligové soutěže, které doplnili junioři a juniorky.

Tento víkend turnaj pokračuje a v plánu jsou klání družstev krajských, městských a okresních přeborů mužů i žen a také takzvané mixy, což jsou týmy složené ze dvou žen a čtyř mužů.

Přehrát

00:00 / 00:00

Lidé tu jsou milí, fajn, nikdo si na nic nehraje, i když tu jsou hráči, kteří hrají na evropské úrovni,“ usmívá se loňská účastnice turnaje v Dřevěnici Nikola.

Volejbalová Dřevěnice není ale výjimečná jen sportem, ale také atmosférou, která naplno graduje každý večer.

„Mně se tu líbí ta lidovost. Ke snídani oblíbený rohlík s máslem a kakao, všichni se na to těší a s chutí si ho dají. Sice se tu nedá moc vyspat, ale je víkend, tak si to musíme užít,“ usmívá se loňská účastnice turnaje v Dřevěnici Nikola.

„Lidé tu jsou milí, fajn, nikdo si na nic nehraje, i když tu jsou hráči, kteří hrají na evropské úrovni. Je to tu taková velká rodina,“ dodává Nikola.

Na turnaji bude dnes a zítra i Radiožurnál, který vám přinese veškeré zajímavosti.

Štěpán Pokorný, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme