Do českých kin přichází nový film Woodyho Allena Kouzlo měsíčního svitu

Režisér a herec Woody Allen se stále drží pravidla ‚každý rok nový film‘. Dnes vstupuje do českých kin jeho letošní snímek. Tentokrát se jedná o romantickou komedii s názvem Kouzlo měsíčního svitu. Jejími hlavními hrdiny jsou detektiv a dívka, která tvrdí, že umí komunikovat s duchy. Detektiv má odhalit podvod, místo toho se ale do dívky zamiluje.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Woody Allen, snímek z roku 2006

Woody Allen, snímek z roku 2006 | Foto: CC BY-SA 2.0, Colin Swan

„Woody Allen natočil takovou roztomilou starosvětskou konverzační komedii, jaké se vyráběly někdy před tři čtvrtě stoletím. Můžeme říci, že i dneska přesně takovýto romantický film bude rozhodně plnit úlohu kvalitní zábavy,“ míní filmový kritik Jan Jaroš.

„Já mám Woodyho Allena moc rád, ale tady jsem byl malinko zklamán. Tvůrce opakuje svá oblíbená témata, ale už to bohužel nemá ten švih,“ vyjadřuje svůj názor jeden z diváků.

Z New Yorku se Woody Allen tentokrát přesunul na Francouzskou riviéru. Právě tady se totiž děj jeho nového snímku Kouzlo měsíčního svitu odehrává.

Filmař ho zasadil do dvacátých let minulého století. Hlavní role si zahráli Colin Firth a Emma Stone. Ve filmu se ale objevují i pašeráci alkoholu nebo ruští emigranti.

Tomáš Pilát, Marek Blaho Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme