Manchesteru United se nedaří, v poháru prohrál 0:4 na hřišti soupeře ze 3. ligy

Manchester United, dvacetinásobný vítěz Premier League ale na začátku sezóny hodně tápe. Po dvou ligových zápasech, ve kterých United vybojovali jediný bod, dostali včera fandové klubu další ránu – na hřišti třetiligových Milton Keynes Dons ostudně prohráli.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hráči Manchesteru United během čtyřgólové porážky v Milton Keynes

Hráči Manchesteru United během čtyřgólové porážky v Milton Keynes | Zdroj: Reuters

Třetiligový tým Milton Keynes Dons porazil na svém stadionu Manchester United. Domácí využívali chyby slavnějšího soupeře a v poslední půlhodině hry potupili tým Louise van Gaala třemi brankami.

Už to, že United museli už do 2. kola Poháru, byla trošku potupa, stalo se jim to po dlouhých 19 letech. Obvykle totiž jako úspěšný tým z Premier League naskakovali do téhle soutěže až v pozdější fázi, ale už loňská sezóna se nepovedla.

Nedaří se ani v úvodu nové sezony a nový trenér Louis van Gaal stále čeká na první výhru v soutěžním zápase. V prvních dvou kolech Premier League totiž United prohráli se Swansea a remizovali v Sunderlandu.

Fanoušci ale i tak mají naději, že se dočkají povedené sezony, tým je plný kvalitních hráčů. Ten zatím poslední přišel za 60 miliónů EUR právě včera, příchod Argentince Ángela Di Maríi se stal největším přestupem v historii Premier League.

Tomáš Lörincz, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme