Slavia začne cestu za obhajobou triumfu v MOL Cupu proti Vyšehradu

Obhájci trofeje fotbalisté Slavie Praha vstoupí do českého poháru MOL Cupu domácím zápasem s druholigovým Vyšehradem. Ligového vicemistra Plzeň čeká ve třetím kole vítěz dohrávky druhého kola Hlučín – Vítkovice, Sparta se představí na hřišti lepšího z dvojice Hostouň – Jihlava. Rozhodl o tom středeční los na Strahově.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Trenér Slavie Jindřich Trpišovský s pohárem pro vítěze Mol Cupu.

Trenér Slavie Jindřich Trpišovský s pohárem pro vítěze Mol Cupu. | Foto: Radek Petrášek | Zdroj: ČTK

Do třetího kola poháru už zasáhne i pět celků, které se v létě představily v kvalifikaci evropských pohárů. Vedle Slavie, Plzně a Sparty to jsou Jablonec, který přivítá druholigové Brno, a Mladá Boleslav, která bude hostit rovněž druholigovou Chrudim. Finalista minulého pohárového ročníku Ostrava si zahraje s vítězem zbylé dohrávky předchozího kola mezi Admirou Praha a Hradcem Králové.

Zápasy Slavie v LM 2019

17. září: 18:55
Inter Milán - Slavia Praha
2. října: 18:55
Slavia Praha - Dortmund
23. října: 21:00
Slavia Praha - Barcelona
5. listopadu: 18:55
Barcelona - Slavia Praha
27. listopadu: 21:00
Slavia Praha - Inter Milán
10. prosince: 21:00
Dortmund - Slavia Praha

Slavii, která vyhrála poslední dva ročníky MOL Cupu, los opět přál. Červenobílí se totiž už pojedenácté z posledních 14 zápasů poháru představí doma, venku za tu dobu hráli jen v Jihlavě a dvě finále na neutrální půdě. Druholigový nováček má v kádru několik hráčů, kteří působili ve Slavii.

Ve třetím kole se představí 15 z 16 prvoligových týmů. Jediným dosud vyřazeným celkem z nejvyšší soutěže je Příbram, která v druhém kole vypadla s třetiligovým Chlumcem nad Cidlinou. Ten nyní přivítá dalšího ligového soupeře Bohemians Praha 1905.

Devět týmů z nejvyšší soutěže se ve třetím kole představí doma, šest celků z nejvyšší soutěže bude hrát venku.

Úředním hracím termínem třetího kola je středa 25. září.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme