Brankář Koubek ve druhé půli dvakrát inkasoval a PSG otočilo zápas o francouzský Superpohár

Fotbalový brankář Tomáš Koubek nezopakoval ve francouzském Superpoháru senzaci z dubnového finále domácího poháru, v němž jeho Rennes zdolalo favorizovaný Paris St. Germain. Tentokrát se v Šen-čenu radoval po výhře 2:1 úřadující mistr, který Superpohár získal podeváté.

Šen-čen Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Brankář Tomáš Koubek rozehrává míč během finálového zápasu o Francouzský pohár proti favorizovanému Paris St. Germain

Brankář Tomáš Koubek rozehrává míč během finálového zápasu o Francouzský pohár proti favorizovanému Paris St. Germain | Foto: Frederic Chambert | Zdroj: Reuters/

Rennes se ujalo vedení už ve 13. minutě, kdy si za obranu zaběhl na Bourigeaudův centr Adrien Hunou a usměrnil míč za záda gólmana Areoly. Byla to jediná střela Rennes v prvním poločase, hráči pařížského celku vypálili v úvodní pětačtyřicetiminutovce směrem na českého brankáře dvanáctkrát.

Favorit přetavil územní převahu ve vyrovnání po necelé hodině hry. Čerstvá posila francouzského mistra Pablo Sarabia našel před prázdnou bránou Kyliana Mbappého a nejlepší střelec loňské sezony Ligue 1 pohodlně zakončil.

O sedmém triumfu PSG v Superpoháru za sebou rozhodl precizně zahraný přímý kop střídajícího Ángela Di Maríi.

Francouzský fotbalový Superpohár v Šen-čenu (Čína):
Paris Saint-Germain - Rennes 2:1 (0:1)
Branky: 57. Mbappé, 73. Di María - 13. Hunou.

mov, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme