Slavný tenista Boris Becker bankrotuje. Strká hlavu do písku, řekli o něm u soudu

Šestinásobný grandslamový šampion a olympijský vítěz Boris Becker oznámil bankrot. Právník bývalého slavného tenisty neuspěl s žádostí o odklad zaplacení dva roky starých dluhů.

Londýn Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Boris Becker

Boris Becker | Zdroj: Reuters

Právník šestinásobného grandslamového šampiona u konkurzního soudu žádal o poslední šanci zaplatit dluh, který Boris Becker má u společnosti Arbuthnot Latham & Co. od roku 2015.

Je úžasná tenistka, rasistka a homofobka. Navrátilová vyzvala ke změně jména Arény Margaret Courtové

Číst článek

Registrátorka soudu Christine Derrettová ale prohlásila, že nejsou důvěryhodné důkazy o tom, že by byl dluh brzy zaplacen. Odmítla prodloužit řízení o dalších 28 dní a ohlásila Beckerův bankrot. „Měla jsem z něj dojem, že strká hlavu do písku," řekla o bývalém tenistovi, jehož zápasy prý kdysi sledovala ve Wimbledonu.

49letý Boris Becker se narodil v Německu, ale dlouhodobě žije v Londýně. Naposledy působil jako „superkouč" Novaka Djokoviće a televizní komentátor.

Jeho právník John Briggs argumentoval tím, že Becker bude schopen dluh zaplatit, až prodá svůj dům na Malorce. Obchod, který měl vynést šest milionů eur, měl být vyřízen do měsíce. O svém klientovi prohlásil, že ohledně peněz „nebyl příliš sofistikovaný."

Právník také upozorňoval, že vyhlášení bankrotu negativně poškodí image Borise Beckera. „Na to měl myslet už dávno," kontrovala registrátorka Christine Derrettová.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme