Hodač vítá prohlášení Rady a po svém je interpretuje

Ředitel České televize Jiří Hodač večer vyjádřil potěšení nad výsledky zasedání Rady pro rozhlasové a televizní vysílání. Podle předsedy Rady pro rozhlasové a televizní vysílání Martina Muchky ale titulky, které nechal Hodač umístit na televizní obrazovky, uvádějí diváky v omyl.

Hodač podle Muchky také nevyhověl „v plném rozsahu“ výzvě rady k nápravě nezákonného stavu a obnovení řádného televizního vysílání. Muchka to řekl po opětovném přerušení večerního zpravodajství televize.

Hodač prohlásil, že zasedání Rady pro rozhlasové a televizní vysílání i sněmovního výboru pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu „potvrdily legálnost toho, co dělá vedení televize“. Zároveň vyjádřil zájem na domluvě s pracovníky, kteří ho zatím nerespektují, ale nevyloučil ani možnost vyklizení zpravodajských prostor policií.

Jan Punčochář Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na Google+ Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější:

Nejčtenější na Facebooku