ČSA hledají nové cestující na Slovensku. Z Bratislavy budou létat do šesti měst

České aerolinie výrazně posilují svou přítomnost na slovenském trhu. Od června otevřou 24 přímých linek týdně z Bratislavy do šesti evropských metropolí.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

České aerolinie (ČSA)

České aerolinie (ČSA) | Foto: Tomáš Adamec

Půjde o pravidelné lety z Bratislavy do Amsterdamu, Barcelony, Bruselu, Larnaky, Paříže a Říma. Dosud do těchto měst podle mluvčí ČSA Hany Hejskové museli cestující létat s přestupem v Praze.

„K tomuto rozhodnutí vedlo České aerolinie nejčastější směrování cestujících na přestupních letech ČSA z Bratislavy přes Prahu dále do sítě společnosti,“ uvedla Hejsková s tím, že první let by měl být vypraven v červnu.

Od přímých letů z Bratislavy si České aerolinie slibují i nové cestující. Podle serveru planes.cz přepravily za první čtvrtletí na pravidelných linkách necelých 850 tisíc osob. Vytíženost letadel se ČSA propadla o 13 procent.

Jaroslav Skalický, Martin Hromádka Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme