Obchodníci rozjíždějí povánoční výprodeje, slevy mohou být až 80 procent

Už na druhý svátek vánoční nabízejí obchody povánoční výprodeje. Slevy dosáhnou desítek procent. Výprodeje budou trvat do konce ledna.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Povánoční slevy (ilustrační foto)

Povánoční slevy (ilustrační foto) | Foto: Filip Jandourek

Většinou obchodníci vyprodávají sezónní zboží jako zimní oblečení, obuv nebo sportovní potřeby, ale také elektroniku nebo hračky. Slevy cílí především na lidi, kteří našli pod stromečkem hotovost. Nejvyšší slevy budou dosahovat až 80 procent.

Při výprodejích je dobré dávat si pozor na to, zda skutečně kupujeme zboží tak zlevněné, jak obchodník slibuje. Například při minulých povánočních výprodejích často lidé nenašli na výrobku koncovou cenu, nakupovali jen podle slibované slevy a až u pokladny se dozvěděli, kolik za zboží zaplatí. A někdy byla sleva menší, než stálo na poutačích.

Internetové obchody začaly se slevovými akcemi už ve středu.

Igor Maňour, Jaroslav Gavenda Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme