Nový trailer k Miladě. Film o Horákové půjde do kin na začátku listopadu

Filmaři zveřejnili novou upoutávku na film Milada. Ten vypráví příběh dr. Milady Horákové, která zemřela na komunistické šibenici po zinscenovaném soudním líčení.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Z filmu Milada

Z filmu Milada | Zdroj: Bohemia Motion Pictures

Do titulní role obsadili filmaři izraelsko-americkou herečku Ayelet Zurerovou. Zanícenou komunistickou prokurátorku Ludmilu Brožovou Polednovou si pak zahraje Anna Geislerová.

Snímek Milada vychází z historických událostí a ukazuje i vykonstruovaný proces s dr. Miladou Horákovou. Ten pro ni skončil v červnu roku 1950 rozsudkem smrti.

„Máme dotočeno. Film je v poslední fázi postprodukce. Máme film nastříhaný, teď už máme jen zvukovou postprodukci a nahrávání hudby. Ten film půjde do kin na začátku listopadu. Předtím budeme dělat dva měsíce promo a marketing,“ řekl Radiožurnálu začátkem srpna režisér David Mrnka.

haf, Regina Květoňová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme