Fotbalová Slavia posiluje dál, ulovila dvě zahraniční posily

Další dvě posily získala fotbalová Slavia. Týmu pod vedením kouče Miroslava Koubka v jarních bojích pomůže jihoafrický obránce Keegan Ritchie a francouzský záložník s alžírskými kořeny Damien Boudjemaa. Klub o tom informoval na internetových stránkách.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nové posily Slavie Damien Boudjemaa (vlevo) a Keegan Ritchie se sportovním ředitelem Karolem Kiselem (uprostředú

Nové posily Slavie Damien Boudjemaa (vlevo) a Keegan Ritchie se sportovním ředitelem Karolem Kiselem (uprostředú | Foto: SK Slavia Praha

„Jsme rádi, že se podařilo jednání s oběma hráči dotáhnout, o oba hráče jsme stáli a strávili jsme jednáním dlouhou dobu,“ komentoval příchod obou posil sportovní ředitel Karol Kisel, který s oběma hráči odcestoval na herní soustředění do Turecka.

Třiadvacetiletý Ritchie, o kterého Slavia usilovala několik týdnů, podepsal smlouvu na čtyři a půl roku. Do Slavie přichází z týmu Kaizer Chiefs, s kterým vloni s ním slavil jihoafrický titul.

„Doufám, že budu pro tým co největší posilou. Slavia je jeden z nejstarších a nejtradičnějších klubů v zemi a doufám, že ho brzy dostaneme na vrchol,“ řekl Ritchie po podpisu smlouvy Ritchie.

Boudjemaau přišel z rumunského celku Petrolul Ploješť, se Slavií podepsal kontrakt na dva a půl roku s následnou opcí. „Slavia kontaktovala mého agenta přibližně před měsícem, od té doby jsme jednali a jsem rád, že to nakonec dobře dopadlo a že budu moct na jaře hrát v Praze,“ dodal osmadvacetiletý záložník.

Jedenáctý tým ligové tabulky už dříve posílili záložníci Karel Piták s Janem Vošahlíkem a útočník Tomáš Necid.

Petr Hašek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme