Ty góly se ani nepočítají, smutnil po prohře se Slavií pardubický kanonýr Tybor

Dvakrát za sebou dokázali pardubičtí hokejisté v domácích zápasech předkola extraligového play-off nastřílet Slavii tři góly. A v obou případech se na tom dvěma přesnými trefami podílel slovenský útočník Radoslav Tybor.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Pardubický útočník Radoslav Tybor dal v předkole už čtyři góly

Pardubický útočník Radoslav Tybor dal v předkole už čtyři góly | Zdroj: ČTK

Zatímco ale v pondělí se mohl těšit z vítězství, po včerejším prohře 3:4 nebyl o nic veselejší než jeho spoluhráči.

„Ty góly jsou nanic, kdyby se vyhrálo, bylo by to jiné. Góly se ani nepočítají, když se prohrálo. Ale věřím, že ještě nějaké přijdou v Praze a odvezeme si vítězství,“ doufá pardubický hráč.

Třebaže se čtyřiadvacetiletý útočník i tentokrát nejednou dočkal pochvaly trenérů a potlesku na otevřené scéně, jeho pozápasové duševní rozpoložení odpovídalo tomu, že pardubický celek v samotném závěru ztratil slibně rozehrané utkání.

Přehrát

00:00 / 00:00

Ty góly se ani nepočítají, smutnil po prohře se Slavií pardubický kanonýr Tybor

„Mrzí nás to. Asi jsme si až moc uvědomovali, že vedeme 3:1, že to bude asi jistý zápas. Chleba se lámal v přesilovkách,“ myslí si Radoslav Tybor.

Slávisté po prvním utkání slibovali sobě i soupeři, že napodruhé vsadí na hokej, který bude ještě víc bolet. A nezůstali v tomto směru nic dlužni. „Od začátku zápasu to řezali, dohrávali souboje, hodně bruslili,“ popsal pardubický útočník.

Ale čemu se divit? Takový bývá hokej v těch nejdůležitějších zápasech sezony. A Radoslav Tybor počítá s tím, že zítra a v pátek na úzkém slávistickém kluzišti ještě přituhne. „Na to se musíme připravit, tam těch soubojů bude o hodně víc.“

Pardubičtí trenéři se teprve chystají na důkladnou debatu o taktice pro příští utkání, ale samotní hráči už teď přemýšlejí, kudy asi povede trnitá cestička do čtvrtfinále play-off.

„Hlavně střílet, strašně moc střílet. I teď bylo vidět, že brankářům puky vypadávají. Tlačit se do brány. Jen tak máme možnost uspět,“ řekl pardubický útočník Radoslav Tybor.

Aleš Procházka, Mirko Vasić Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme