Britský diskžokej Dave Lee Travis musí kvůli sexuálním deliktům opět před soud

U londýnského soudu dnes znovu stane někdejší známý diskžokej Dave Lee Travis. Během předchozího jednání totiž porota nedospěla k rozhodnutí ve dvou případech znásilnění a sexuálního obtěžování a obžaloba dosáhla opakování procesu.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Dave Lee Travis

Dave Lee Travis | Zdroj: Reuters

Před několika týdny odešel Dave Lee Travis od soudu jako svobodný člověk poté, co ho porota zprostila obvinění z 12 jiných sexuálních deliktů. Jeho radost ale měla krátké trvání.

„Řekl jsem vám, novinářům, že moje noční můra trvala 18 měsíců. Mýlil jsem se. Noční můra teď totiž bude pokračovat,“ uvedl někdejší moderátor známé show Top of the Pops.

V listopadu 2012 zatkla Travise policie v rámci operace Yewtree, kterou odstartovala šokující odhalení kolem pedofilního moderátora Jimmyho Savilea.

Dave Lee Travis od začátku tvrdí, že je nevinný. Navzdory tomu přišel o smlouvu v jednom ze soukromých rádií a kvůli soudním výdajům musel dokonce prodat luxusní nemovitost.

Jiří Hošek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme