Hingisová si zahraje ve Stromovce. Tenisová šampionka vyzve Novotnou

Bývalá světová tenisová jednička Martina Hingisová se představí českým divákům. V pražské Stromovce se v rámci exhibice 5. ročníku Sparta Prague Open utká s českou wimbledonskou vítězkou Janou Novotnou. Turnaj kategorie ITF se v pražské Stromovce uskuteční od 12. do 18. května.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Martina Hingisová na turnaji v Miami, kde získala první titul od loňského comebacku

Martina Hingisová na turnaji v Miami, kde získala první titul od loňského comebacku | Zdroj: Reuters

Bývalá světová jednička se jako deblistka na okruh vrátila v loňském roce. První turnajový titul od svého návratu vyhrála společně se svou německou svěřenkyní Sabine Lisickou minulou neděli na podniku v Miami.

"Naše dohoda s Martinou mě moc těší, ani jsme ji nemuseli přemlouvat a přesvědčovat. Když jsme jí řekli, že na Spartě už hrál exhibici třeba Ivan Lendl, bez rozmýšlení kývla," prozradila šéfka tenisové Sparty Petra Černošková. "V Miami hrála ve velké formě, proto nás během její exhibice čeká skvělá podívaná."

Třiatřicetiletá Švýcarka se na exhibici v Česku představila naposled před 3 lety, kdy během turnaje ITF Prague Open 2011 porazila domácí hráčku a bývalou světovou šestnáctku Danielu Bedáňovou.

Sparta Prague Open disponuje s dotací 100 000 dolarů a vedle šampionek z posledních dvou ročníků Lucie Šafářové a Kláry Zakopalové se na kurtech ve Stromovce představí i další hráčky první stovky žebříčku.

"Konečná listina pro los turnaje bude známa 8. května. Díky úspěšným minulým ročníkům a stále rostoucí popularitě našeho turnaje mezi hráčkami čekáme ve startovním poli účast patnácti hráček ze stovky," uvedl v tiskové zprávě ředitel turnaje Petr Luxa.

Marek Augustin Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme