Fotbalisté Brna a Jablonce postoupili do semifinále poháru

Po Spartě prošli do semifinále Poháru České pošty také fotbalisté Jablonce a Brna. V Mladé Boleslavi v odvetě sice Jablonec prohrál 0:1, ale v součtu s domácí výhrou 2:0 slaví postup Baumit. Uspěla také Zbrojovka Brno, která také podlehla Slávii 0:1, ale o svém postupu rozhodla v penaltovém rozstřelu.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tenhle brněnský útok Čontofalský chytil, z penalt ale ani jednu

Tenhle brněnský útok Čontofalský chytil, z penalt ale ani jednu | Zdroj: ČTK

Slavia od roku 2002 nevyhrála pohár, tentokrát skončila ve čtvrtfinále. Z domácího zápasu si přivezla porážku 0:1, ale deset minut před koncem odvety vyrovnal Škoda hlavičkou. Za celkového stavu 1:1 se deset fotbalistů postavilo k penaltám a jedině hostující Martin Juhar nedal.

V repríze loňského finále se Mladé Boleslavi nepodařil první zápas, který prohrála 0:2. V domácí odvetě se ale po hlavičce Ščuka dostala záhy do vedení. Příliš dalších šancí si ale Středočeši nevypracovali a v poháru končí.

Zbrojovka Brno - Slavia Praha 0:1 (0:0), na pen. 5:4
Branka: 79. Škoda. Rozhodující pen. Skalák. Rozhodčí: Proske - Nádvorník, Vysloužil. ŽK: Keresteš - Gecov. Diváci: 2031. První zápas: 1:0, postoupilo Brno.

FK Mladá Boleslav - Baumit Jablonec 1:0 (1:0)
Branka: 21. Ščuk. Rozhodčí: Královec - Kordula, Kotík. ŽK: Nešpor, Magera - Rossi, P. Eliáš. Diváci: 1297. První zápas: 0:2, postoupil Jablonec.

Martin Charvát Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme