Hokejisté Třince podruhé porazili Zlín, Sparta vyrovnala proti Kometě

Hokejisté Sparty srovnali stav semifinále s Brnem. Ve druhém utkání Pražané doma porazili Kometu 3:0. Naopak Třinec vede v sérii se Zlínem už 2:0 na zápasy. Oceláři tentokrát zdolali úřadující vicemistry 5:2. Třetí duely se budou hrát v sobotu ve Zlíně a Brně.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Třinečtí hokejisté měli po čtvrtém gólu důvod k radosti, byl to gól vítězný

Třinečtí hokejisté měli po čtvrtém gólu důvod k radosti, byl to gól vítězný | Zdroj: ČTK

Zlínu se tentokrát podařilo překvapit domácí už po pár sekundách. Druhý nejrychlejší gól play off, který dal už ve 26. sekundě Honejsek, pomohl Zlínu k vedení, které si díky trefě Köhlera v oslabení udrželo až do druhé poloviny zápasu.

Byl to právě Köhler, kdo ve čtrnácté minutě druhé třetiny odešel za hrubost na trestnou lavici a Bonk vyrovnal. Stejný hráč poté poslal Třinec do vedení, které si Oceláři trefami Trončinského a Hrni v klidu pohlídali.

HC Oceláři Třinec - PSG Zlín 5:2 (0:1, 3:1, 2:0)
Branky a nahrávky: 24. Adamský (Polanský, Orsava), 35. Bonk (Trončinský, Martin Růžička), 39. Bonk (Hrňa, Galvas), 55. Trončinský (Polanský), 57. Hrňa (Rákos, Peterek) - 1. Honejsek (Čajánek), 30. Köhler (Leška, Kotvan). Rozhodčí: Fraňo, Pešina - Gebauer, Lederer. Vyloučení: 4:5, navíc Honejsek, Ondráček (oba Zlín) oba 10 minut. Využití: 1:0. V oslabení: 0:1. Diváci: 4868. Stav série: 2:0.

Už první utkání série mezi Spartou a Kometou ukázalo, že utkání nebudou bezproblémová. Tentokrát rozhodčí rozdali celkem 48 trestných minut, všechny ve dvouminutových trestech. Více na tom vydělala Sparta, která po trefách zblízka dvě přesilové hry využila a už po první třetině vedla 3:0.

Kometa stejně jako včera útočila hlavně z brejků, na rozdíl od úvodního duelu série je ale neproměňovala.

HC Sparta Praha - HC Kometa Brno 3:0 (3:0, 0:0, 0:0)
Branky a nahrávky: 8. Kumstát (Pech, I. Rachůnek), 16. Krejčík, 18. Piskáček (Kumstát). Rozhodčí: Šindler, Minář - Barvíř, Blümel. Vyloučení: 11:13. Využití: 2:0. Diváci: 9187. Stav série: 1:1.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme