V Sadově na Karlovarsku kriminalisté odhalili největší výrobnu drog v kraji

V Sadově na Karlovarsku ve středu večer zasahovali protidrogoví kriminalisté. V jednom z místních průmyslových areálů našli velkou výrobnu drog.Kriminalisté zadrželi tři lidi, kteří čekají na uvalení vazby. Jedná se o největší odhalenou varnu v kraji. Na zásahu se podíleli také karlovarští hasiči.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hřensko - zabavené drogy

Hřensko - zabavené drogy | Foto: Policie ČR

Výrobna byla v areálu bývalých technických služeb. Jednotky protidrogových specialistů a hasičů tam vnikly kolem sedmé večer a prozkoumávaly ji až do osmi hodin ráno. Na místě bylo zajištěno velké množství chemikálií a zařízení pro výrobu pervitinu.

„Zadrželi jsme tři osoby a podle dosavadních zjištění se jedná zatím o největší výrobnu drog v Karlovarském kraji. Kriminalisté budou dále případ prošetřovat,“ uvedla krajská policejní mluvčí Zuzana Týřová.

Cizinci vyráběli omamné látky nejméně půl roku. Pomocí distributorů je šířili nejenom v západních Čechách, ale i do Německa.

V Karlovarském kraji jde už o druhý protidrogový zásah v krátké době. Tento týden policisté zatkli dealera, který v okolí Aše a v Německu prodal drogy za víc než milion korun.

Pavla Sofilkaničová, mka, kap Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme