Roman Pivarník je novým trenérem fotbalistů Bohemians 1905

Fotbalisty Bohemians 1905 povede Roman Pivarník. Na lavičce pražského týmu nahradí Luďka Klusáčka, který po udržení v nejvyšší lize v klubu skončil. Pivarník trénoval naposledy v loňském roce v Olomouci, v Ďolíčku podepsal smlouvu do konce příští sezony.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hráči Bohemians se radují z vyrovnávacího gólu Josefa Jindřiška (druhý zleva)

Hráči Bohemians se radují z vyrovnávacího gólu Josefa Jindřiška (druhý zleva) | Zdroj: ČTK

Olomouckou Sigmu vedl Roman Pivarník do května 2013, kdy ho vedení klubu čtyři kola před koncem sezony odvolalo kvůli neuspokojivým výsledkům. Předtím trénoval rodák z Košic druholigovou Jihlavu, slovenský Prešov nebo saúdskoarabský Dahran.

Roman Pivarník chce ve svém novém působišti hlavně vhodně doplnit stávající mužstvo a stabilizovat tým před novou sezonou.

Luďkovi Klusáčkovi, který přebíral na jaře tým na posledním místě tabulky se čtyřbodovou ztrátou na záchranu, neprodloužilo vedení Bohemians 1905 smlouvu a odešel dělat asistenta Ivanu Haškovi do Kataru.

Jakub Marek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme