Hokejový Lev Praha oficiálně potvrdil, že příští sezonu KHL hrát nebude

Hokejový Lev Praha nenastoupí do další sezony KHL. Oficiálně to potvrdilo vedení klubu, který nemá dostatek financí na další ročník.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jiří Sekáč právě střílí úvodní gól třetího finále, ve kterém Lev Praha porazil Magnitogorsk

Jiří Sekáč právě střílí úvodní gól třetího finále, ve kterém Lev Praha porazil Magnitogorsk | Zdroj: ČTK

Letošní finalista Kontinentální ligy už před několika dny přiznal, že má finanční problémy. S hráči i přesto podepsal nové smlouvy nebo prodloužil ty stávající. To se týká i reprezentačního obránce a opory Lva Ondřeje Němce.

„Zatím se k tomu nemůžeme vyjádřit. Musíme počkat na oficiální tiskové prohlášení klubu,“ řekl zkušený zadák Českému rozhlasu.

Další reprezentant a člen čtvrtého týmu na letošním mistrovství světa v Minsku Jiří Novotný už před časem řekl, že sehnat případně nové angažmá v Rusku bude hodně složité.

„Bude to hodně těžké, možná se to některým povede, možná ne. Je opravdu hodně pozdě. Hlavně do KHL, protože tam jsou limity na cizince a většina týmů bude mít tato místa zaplněna,“ dodal útočník, který nicméně novou práci našel. Bude hrát za Jaroslavl, se kterou se domluvil na dvouleté smlouvě.

Štěpán Pokorný Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme