Zlatý bod, hráli jsme hrozně, nehledal výmluvy obránce Boleslavi Jan Kysela

Fotbalistům Mladé Boleslavi se v posledních dnech nevede. V pohárové odvetě ve francouzském Lyonu sice prohráli čestně, ale přece 1:2. V lize naopak sice vybojovali v Hradci Králové bod, jenže po výkonu, na který nemohli být pyšní. Velmi dobře to věděl i obránce Jan Kysela.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jan Kysela v během utkání v Hradci Králové

Jan Kysela v během utkání v Hradci Králové | Zdroj: ČTK

„Je to zlatý bod. Hlavně v první půli jsme podali hrozný výkon. Hradec si po našich chybách vypracoval čtyři pět gólových situací. V druhém poločase se hra vyrovnala a měli jsme dva brejky. Kdybychom je proměnili, vyhráli bychom,“ přiznal mladoboleslavský Jan Kysela.

„Dělali jsme hodně chyb při přechodu dopředu. V rozehrávce jsme ztráceli balony a Hradec toho bleskově využíval, dostal se za nás a bylo tam plno šancí,“ všiml si osmadvacetiletý obránce.

Přehrát

00:00 / 00:00

Zápas Hradce s Boleslaví viděl reportér ČRo Tomáš Lörincz

Středočeši za sebou mají náročný program. „Únava je, ale nemůžeme se na ní vymlouvat. Chyby, které jsme udělali, určitě nebyly z únavy,“ nehledá krajní bek omluvu.

„Konečně máme delší odpočinek, takže kluci, co odehráli všechno, mají víc času se dát dohromady, domácí zápas musíme zvládnout,“ vyhlíží souboj s Příbramí.

V souboji s Hradcem došlo také na ostrý souboj kamarádů – Jana Kysely a Marka Kuliče. „Mára ví, že jsem ho musel sundat, protože šel do brejkové situace. Nic mi neříkal,“ usmívá se mladoboleslavský obránce.

Tomáš Lörincz, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme