Cristiano Ronaldo vystřílel Realu Madrid fotbalový Superpohár

Ve velšském Cardiffu se střetl vítěz Ligy mistrů s držitelem poháru za triumf v Evropské lize. Real Madrid si podle předpokladů poradil se Sevillou hlavně díky dvěma brankám Cristiana Ronalda.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Cristiano Ronaldo rozhodl dvěma góly o vítězi Superpoháru

Cristiano Ronaldo rozhodl dvěma góly o vítězi Superpoháru | Zdroj: ČTK

Utkání se hrálo v rodišti další velké hvězdy Realu, Garetha Balea. A velšský reprezentant byl na hřišti vidět. Po jeho ideální přihrávce otevřel skóre po půlhodině hry Ronaldo.

Portugalský útočník mohl skórovat už tři minuty před úvodní brankou, ale po akci Benzemy neprostřelil Beta. Sevilla měla šanci na vyrovnání deset minut před přestávkou. Po chybě Ramose vychytal Carrica brankář Casillas.

Hned po přestávce Real udeřil podruhé a opět se radoval Ronaldo. Tentokrát mu gólovou přihrávku adresoval Benzema. Zvýšit mohl Rodriguez, ale Beto vytáhl fantastický zákrok.

I v dalším průběhu druhého poločasu byl Real lepším týmem, kontroloval hru a nepustil soupeře do žádné větší šance. Ani v závěru zápasu si nedokázala Sevilla vytvořit souvislejší tlak a Real se mohl radovat ze zisku Superpoháru.

Fotbalový Superpohár UEFA v Cardiffu:

Real Madrid - FC Sevilla 2:0 (1:0)
Branky: 30. a 49. Ronaldo. Rozhodčí: Clattenburg - Beck, Burt - Oliver, Taylor (všichni Angl.). ŽK: Kroos, Carvajal - Vitolo, Navarro. Diváci: 33.000.
Real: Casillas - Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrao (84. Marcelo) - Kroos, Modrič (86. Illaramendi) - Bale, Rodríguez (73. Isco), Ronaldo - Benzema. Trenér: Ancelotti.
Sevilla: Beto - Coke (84. Figueiras), Pareja, Fazio, Navarro - Carrico, Krychowiak - Parreu (66. Aspas), D. Suárez (78. Reyes), Vitolo - Bacca. Trenér: Emery.

Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme