Litsingi nastartoval celé Teplice, uznal kouč Beránek po první porážce Slavie

Fotbalisté Teplic mohou být pro Slavii noční můrou. V minulé sezoně jim nastříleli 8 gólů, v té současné jim zase připravili vůbec první porážku. Hráči severočeského klubu zvítězili 2:1, ale vzhledem k vynikající první půli mohla být výhra mnohem výraznější.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Franci Litsingi vstřelil první gól a Teplic a táhl hru domácích

Franci Litsingi vstřelil první gól a Teplic a táhl hru domácích | Zdroj: ČTK

Fotbalisté Teplic nabídli reklamu na útočnou hru, a hlavně úvodní gól Litsingiho, na kterém se přihrávkou z prvního doteku podílela skoro polovička týmu, potěšil nejenom kouče Zdeňka Ščasného.

„Akce byla nádherná. Pořád nutím hráče hrát na jeden dva doteky a první půle byla z mého pohledu vynikající,“ pochválil své hráče trenér Teplic.

Přehrát

00:00 / 00:00

První porážku Slavie v nové sezoně viděl reportér ČRo Jaroslav Plašil

Fanoušci pražského týmu vytáhli v průběhu první půle velké choreo se známou komiksovou partou Rychlých šípů a nápisem: „Tribuna sever na Stínadlech", v té době už ale sešívaní prohrávali 0:2.

Trenér Slavie nedokázal na hru domácích najít recept. „Vyzdvihl bych kvalitní hru Teplic. Hráči měli chuť. Někteří mi říkali, že když hraje Litsingi, hraje celý tým. A my jsme mu nechali prostor a on tým nastartoval,“ našel příčinu porážky Miroslav Beránek.

„Všechno jsme řešili na poslední chvíli. Nastartoval se soupeř i obecenstvo a bylo těžké je zastavit,“ vysvětloval kouč Slavie po první porážce slávistů v nové sezoně. Sešívaní i tak zůstávají v popředí tabulky, a v příštím kole Synot ligy budou hrát opět o čelní umístění, tentokrát s plzeňskou Viktorií.

Ani hráči severočeského klubu na tom nejsou vůbec špatně. Mají k dobru 1 zápas, a pokud budou i nadále dostatečně hladoví po útočení, nemuseli by hrát pod devítitisícovou kulisou Na Stínadlech naposledy.

Jaroslav Plašil, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme