Spartě výhru přeju, říkal příbramský kapitán Tomáš Zápotočný

Fotbalisté Sparty vyhráli i svůj třetí ligový zápas nové sezóny. Ve třetím kole Synot ligy zvítězili v Příbrami 1:0, a alespoň trochu si zvedli náladu po vyřazení z kvalifikace Ligy mistrů. Na nejtěsnější výhru se ale hodně nadřeli a tak se jim po zápase hodně ulevilo.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Útočník Sparty David Lafata střílí rozhodující gól v utkání s Příbramí

Útočník Sparty David Lafata střílí rozhodující gól v utkání s Příbramí | Zdroj: ČTK

„Vážíme si každých třech bodů, ať je to proti jakémukoliv soupeři. Ale v naší situaci jsou tři body z Příbrami cenné,“ říkal po utkání trenér letenských Vítězslav Lavička.

„Pro nás to jsou zlaté tři body, je to takové povzbuzení,“ přidal se kapitán David Lafata, který ve 72. minutě vstřelil jediný gól zápasu, a odvrátil tak další zaváhání Letenských.

Přehrát

00:00 / 00:00

Vážíme si každých třech bodů, ať je to proti jakémukoliv soupeři, říkal po utkání v Příbrami trenér Sparty Vítězslav Lavička

Zároveň Příbrami sebral bezbrankovou remízu, které byli Středočeši díky pevné defenzivě poměrně blízko.

„Sparta předvedla taktický a vyspělý výkon. Je to o kvalitě. Využil to ‚Lafy‘, klobouk dolů před ním. Výhru jim přeju,“ říkal bývalý hráč Sparty a teď příbramský kapitán Tomáš Zápotočný.

Jeho tým tak přišel o neporazitelnost až ve třetím díle čtyřboje proti českým pohárovým účastníkům. Ale trenér Středočechů Petr Čuhel se dvěma body spokojený není.

„Nikdo z těch tří mužstev nás extrémně nepřehrával, takže jsme mohli mít o nějaký bodík víc. Ale to už je pryč, musíme se dívat dál.“

To znamená na posledního pohárového zástupce z Mladé Boleslavi. Sparta bude pokračovat v napravování reputace za pohárový kolaps v tradičním šlágru proti Ostravě.

Jan Suchan, Vojtěch Bureš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme