David Jarolím čelí v Německu vlně kritiky

Krušné chvilky hraničí s honem na svou osobu zažívá v Německu po svém víkendovém vyloučení český fotbalový reprezentant David Jarolím.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

David Jarolím

David Jarolím | Foto: fotbal.cz

V Německu se rozpoutala doslova "štvanice" na českého fotbalistu Davida Jarolíma. Dlouhodobě jeden z nejlépe hodnocených záložníků bundesligy na sebe o víkendu upoutal pozornost červenou kartou, když sáhnul do rozkroku svému protihráči. Za to zřejmě Jarolíma nemine zákaz startů v několika zápasech.

David Jarolím se za svůj zkrat omluvil a vysvětluje ho hrubou nadávkou narážející na jeho český původ, kterou si prý vyslechl od jednoho z protihračů. Přesto mu hrozí disciplinární trest i vysoká finanční pokuta od vlastního týmu.

Na Jarolímovu hlavu se pak snáší taky kritika za jeho údajně teatrální pády. "Ten přece padá osmnáctkrát za utkání," nechal se slyšet frankfurtský Heribert Bruchhagen. Přisadil si i sportovní manažer Leverkusenu Rudi Völler, který prohlásil, že "každý klub má svého Jarolíma."

Bulvární deník Bild považuje po víkendovém extempore image českého reprezentanta za zničenou. Sám David Jarolím má pocit, že je proti němu vedená kampaň. Z Berlína Jiří Hošek.

Milan Kopp, Jiří Hošek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme