Enge dojel ve Francii třetí

Český automobilový závodník Tomáš Enge skončil třetí v závodě vozů formule 3000 na francouzském okruhu v Magny-Cours. Vítězem sedmého dílu seriálu mezinárodního mistrovství FIA se stal Australan Webber před Engeho stájovým kolegou z týmu Nordic Racing Justinem Wilsonem.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Engemu patřila po vítězství v kvalifikaci pole position, ale Webber jej hned na startu závodu předstihl a vítězství si už nenechal vzít. Wilson předjel Engeho až v posledním kole. V průběžném pořadí šampionátu vede Wilson o bod před Webberem. Enge ztrácí další čtyři body a je třetí.

Výsledky Velké ceny Francie:

1. Webber (Austrálie / Super Nova), 2. Wilson (Británie / Nordic Racing), 3. Enge (ČR / Nordic Racing), 4. Friesacher (Rakousko / Red Bull Junior), 5. Manning (Británie / Arden Team Russia), 6. Bourdais (Francie / DAMS)

Průběžné pořadí šampionátu:

1. Wilson / 37 bodů, 2. Webber / 36, 3. Enge / 32, 4. Leinders / 12, 5. Saelens, Melo, Pizzonia, Bourdais a Manning / všichni po 8.

Milan Kopp, Vojtěch Bidrman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme