Fotbalovou ligu budou pískat i lidé spojení s korupční aférou

Fotbalový rozhodčí Milan Šedivý může v příštím roce pískat domácí ligu i zápasy UEFA či FIFA, v činnosti mohou pokračovat i delegáti Evžen Amler a Miroslav Liba. A to i přesto, že zmínění výrazně figurovali v korupční aféře. Dnes o tom rozhodl Výkonný výbor Českomoravského fotbalového svazu, který beze změny schválil listinu rozhodčích a delegátů pro nadcházející ročník první a druhé ligy.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

ČMFS

ČMFS

"Není obžalován ani trestán disciplinární komisí. Tím pádem splňuje kritéria a může být navržen," vysvětlil předseda komise rozhodčích Jaroslav Melichar, proč stvrdil na kandidátku Milana Šedivého. Jenže! Šedivý sice doopravdy nebyl v souvislosti s korupční aférou ani odsouzen ani obviněn, přesto v ní výrazně figuruje. Coby proslulý "Milánek" je jedním z aktérů zveřejněných telefonátů exžižkovského ředitele Ivana Horníka, který si u něj objednával žlutou kartu pro útočníka Petra Smíška v zápase Plzeň-Olomouc. A nutno říct, že Šedivý ji v onom inkriminovaném utkání skutečně vytáhl.

Obdobně se před veřejností zdiskreditoval i dřívější rozhodčí Miroslav Liba a Evžen Amler. I oni ale budou ve fotbale nadále působit. Jejich jména se objevila na seznamu 44 delegátů, který byl dnes bez výhrad schválen.

Adam Pražák Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme