Hokejisté Pardubic porazili Znojmo

Hokejisté Pardubic, neohrožení vládci Český Telecom extraligy, si připsali další triumf. V předehrávce 22. kola zdolali Znojmo 2:1 po třetinách 1:0, 1:0 a 0:1.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Extraliga

Extraliga

Aktivnější domácí se ujali vedení v 6. minutě, kdy na konci kombinace čtvrtého útoku stál Koukal. Hosté sázeli na brejky, když spoléhali na výborného Kameše v brance. Ale Svoboda v pardubické brance se také držel. Na konci druhé třetiny Pardubice zvýšily už na 2:0, když Mudrochovu ránu usměrnil do sítě Rolínek. Jenže ve 48. minutě se trefil hostující Soudek a Znojmo kousalo. Lídr tabulky výhru udržel i během power play Znoijma, trvající 100 vteřin.

Branky a nahrávky: 6. Koukal (Průcha, Kolář), 38. Rolínek (Mudroch) - 48. Soudek (Pucher). Rozhodčí: Rejthar. Vyloučení: 3:6. Využití: 0:1. Diváků: 5112.

Pardubice: Svoboda - Čáslava, Pácal, M. Sýkora, Mudroch, Novotný, Duben, Janecký - P. Sýkora, Divíšek, Pospíšil - Rolínek, Blažek, Lubina - Kudrna, Mikeska, Pištek - Kolář, Koukal, Průcha.

Znojmo: Kameš - Soudek, Havíř, Snopek, Toman, Benák, Pavel Kumstát - Pucher, Haman, Uram - Plch, Erat, Procházka - Cisár, Barus, Plášek.

Tomáš Lörincz Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme