Satoranský má za sebou vítěznou premiéru v dresu San Antonia, u výhry byl i Krejčí z Oklahomy

Basketbalista Tomáš Satoranský debutoval v NBA v dresu San Antonia a třemi body přispěl k vítězství v dramatickém utkání ve Washingtonu, které skončilo až po druhém prodloužení výsledkem 157:153.

New York Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Basketbalisté San Antonia zvítězili ve Washingtonu

Basketbalisté San Antonia zvítězili ve Washingtonu | Zdroj: Reuters

Do zápasu NBA zasáhl také další český rozehrávač v zámořské lize Vít Krejčí zažil nastavení zápasu s vítězným koncem.

Osobní rekord Krejčího, v zápase NBA nasbíral osm bodů. Oklahoma i přesto podlehla Phoenixu

Číst článek

Den po osmibodovém osobním rekordu se sice mezi střelce nezapsal, ale zaznamenal alespoň po dvou asistencích a dvou doskocích a Oklahoma vyhrála v hale Indiany 129:125.

Satoranský se dostal na palubovku v zápase přesně po měsíci a poprvé od výměny z New Orleans s mezizastávkou v Portlandu.

Sestřih ze zápasu Washington Wizards - San Antonio Spurs:

Odehrál přes devět minut, na hřišti strávil všechen čas v základní hrací době a body zaznamenal z trestných hodů. Jeden ze čtyř neproměnil, z pole se o střelu nepokusil a do statistik si připsal ještě jeden doskok.

Krejčí strávil na palubovce přes 18 a půl minuty, ale při pátém startu v zámořské lize vyšel popáté střelecky naprázdno. Za celou dobu se dostal k jediné střele za tři body, ale netrefil se.

Výsledky NBA:
Charlotte - Toronto 125:93, Indiana - Oklahoma City 125:129 po prodl. (za hosty Krejčí 2 doskoky a 2 asistence), LA Lakers - LA Clippers 102:105, Minnesota - Philadelphia 102:133, New York - Miami 100:115, Orlando - Houston 119:111, Phoenix - New Orleans 102:117, Utah - Dallas 114:109, Washington - San Antonio 153:157 po 2. prodl. (za hosty Satoranský 3 body a 1 doskok).

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme