Legendární Rossi odstrčil Karlu Šlechtovou. Chtěla jsem mu jen popřát štěstí, brání se ministryně

Zajímavá situace se odehrála na startu královské kategorie MotoGP ve Velké ceně silničních motocyklů v Brně. Valentino Rossi před startem odmítl dotěrnou fanynku, která s ním chtěla fotografii. Italský server sportfair.com zjistil, že se jedná o českou ministryni pro místní rozvoj Karlu Šlechtovou (za ANO).

(Aktualizováno: 18:12 8. 8. 2017) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Italský závodník Valentino Rossi a česká ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová. (koláž iROZHLAS.cz)

Italský závodník Valentino Rossi a česká ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová. (koláž iROZHLAS.cz) | Foto: Filip Jandourek, ČTK | Zdroj: ČTK

Na startu v Brně se objevila díky VIP akreditaci u jedné z hvězd Valentina Rossiho blonďatá žena, která se domáhala fotografie. 

Rossi ji odmítl, že se musí soustředit před závodem, který silně ovlivnil déšť. Na místě startu většinou s jezdci mluví už jen členové týmu.

„Chtěla jsem jen Rossimu, podobně jako ostatním, popřat před startem hodně štěstí. V tom hluku se nikdo neslyšel, nebylo rozumět, a tak to asi vypadalo, že jsem neodbytná fanynka," brání se ve vyjádření na svém facebookovém profilu ministryně Šlechtová.

Italský web sportfair.com v úterý zjistil, že onou dotěrnou fanynkou je česká ministryně pro místní rozvoj.

Podle nich je „nemožné porušit závodníkův klid před závodem a to jakýmkoliv zůsobem. I přes velkou cenu VIP vstupenky je toto jednání nepřípustné."

„Rozumím, že soustředení před startem je velmi důležité a že je Valentino opravdu velká hvězda," napsala ministryně také na svůj facebookový účet.

bor Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme