Roy vychytal Coloradu postup

Dva noční zápasy play off kanadsko-americké NHL rozhodly o dalších postupujících. V Západní konferenci porazili hokejisté Colorada Los Angeles 4:0 a v sérii zvítězili 4:3. Klíčovou postavou utkání byl brankář vítězů Patrick Roy, který zneškodnil všech třiadvacet střel Králů. Jednu asistenci v dresu Lavin zaznamenal Milan Hejduk. Ve Východní konferenci zdolal Montreal Boston 2:1 a na zápasy vyhrál celkově 4:2.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Stanley Cup

Stanley Cup

Colorado rozhodlo zápas s Kings ve druhé třetině, kdy nastřílelo tři góly, na které už soupeř nestačil zareagovat. Čtvrtá branka padla do prázdné klece, to když se hosté pokoušeli o malý zázrak ve hře bez brankáře. Příštím soupeřem Avelanche bude San Jose.

I ve druhém střetnutí, ve kterém ve Východní konferenci přehrál Montreal Boston 2:1, byl hrdinou zápasu domácí brankář. Jose Theodore pochytal 34 střel, pouze jediná prošla za jeho záda. Dvěma nahrávkami se na výhře Canadiens podílel Saku Koivu, branku a asistenci si připsal Yanic Perreault.

Východní konference:

Montreal - Boston 2:1 14. Audette, 41. Perreault - 8. Rolston.

Výsledky předešlých zápasů: 5:2, 4:6, 5:3, 2:5, 2:1. Konečný stav série: 4:2, postupuje Montreal

Západní konference:

Colorado - Los Angeles 4:0 26. Drury, 27. Tanguay (Hejduk), 38. Reinprecht, 57. Foote.

Výsledky předešlých zápasů: 4:3, 5:3, 1:3, 1:0, 0:1 v prodl., 1:3. Konečný stav série: 4:3, postupuje Colorado

Karel Vojíř Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme