Slávia nestačila na Slovácko, Baník předstihl Olomouc

Fotbalisté pražské Slavie prohráli v zápasu dvaadvacátého kola první Gambrinus ligy se Slováckem 0:2. Pozice slávistického trenéra Josefa Csaplára je vážně ohrožena. Ostrava porazila Olomouc 4:0 a v tabulce se vyhoupla před svého soupeře.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Gambrinus liga

Gambrinus liga

Domácímu Slovácku vyšla lépe zejména druhá polovina a přesná koncovka Michala Ordoše. Ten vstřelil obě branky po akcích Ivany, který nastoupil do hry v 58. minutě. Na těžkém terénu chtěli Slávisté přehrát soupeře zejména aktivní hrou, nepřesnosti v kombinacích a kaluže vody ale gólové momenty překazily.

Fotbalisté Ostravy dál žijí svůj pohárový sen. Šňůra sedmi zápasů bez porážky, ale hlavně dnešní vítězství nad Olomoucí 4:0 katapultovalo úřadujícího mistra na dohled místům, z nichž vede cesta do pohárové Evropy. Přímý souboj o pátou pozici Sigmě pořádně zhořkl. Hosté se do šedesáté minuty rvali o úspěch, ale Tomašákův třetí gól pro ně byl definitivní ranou do vazu.

Výsledek:

1. FC Slovácko - Slavia Praha 2:0 (0:0)
Branky: 59. a 85. Ordoš. Rozhodčí: Čecháček - Kordula, Kumstát. ŽK: Palinek, Pavlík - Gedeon, Latka. Diváci: 4115.

Sestavy: Slovácko: Drobisz - V. Procházka, Rajnoch, Pavlík, Palinek - Petržela, Polách, Jarolím, Malár (77. Čoupek) - Ordoš (87. Němčický), Nezmar (58. Ivana). Trenér: Molnár; Slavia: Kozáčik - L. Došek, Holeňák (31. Adauto), Bejbl, Rychlík (66. Fořt) - Piták, Švec (84. Kuka), Gedeon, Zbončák - Vlček, Latka. Trenér: Csaplár.

Baník Ostrava - Sigma Olomouc 4:0 (2:0)
Branky: 44. a 73. Pospěch, 12. Papadopulos, 60. Tomašák. Rozhodčí: Čuřín - Pokorný, Ondo. ŽK: Klimpl, Látal - M. Hubník, Špiláček. Diváci: 8013.

Sestavy: Ostrava: Vašek - Látal (86. Dvorník), Besta, Klimpl, Čížek - Bystroň, Magera - Pospěch (83. Cigánek), Slončík (71. Žůrek), Tomašák - Papadopulos. Trenér: Jarabinský; Olomouc: Vaniak - Kovář, R. Hubník, Hudec, Kučera - Zbožínek (46. Pečnik), Špiláček - Randa (46. D. Kobylík), Babnič (60. Škerle), Glos - M. Hubník. Trenér: Uličný.

Vlastimil Vlášek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme