Slavie rozdrtila Pardubice

Hokejisté pražské Slavie potvrdili v předehrávaném utkání 25. kola extraligy letošní domácí suverenitu a před rekordní návštěvou sezony, více než jedenácti tisíci diváky, porazili Pardubice 5:1. Dvěma góly a asistencí se na vítězství nad úřadujícím mistrem podílel Michal Sup.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tipsport extraliga

Tipsport extraliga | Foto: Hokej.cz

V úvodní třetině hráli hosté se Slavií vyrovnanou partii a chuť jim nevzal ani vedoucí gól Pražanů ze 16. minuty. Jenomže hned po přestávce domácí v přesilovce zvýšili na 2:0 a 26. minutě v početní převaze skórovali potřetí. Pardubický tým nabízel i další gólové příležitosti. Na začátku poslední třetiny sice Východočeši snížili na 3:1, ale naděje na dramatickou koncovku je zbavily dvě gólové trefy Michala Supa. Nakonec Slavia rozdrtila Pardubice 5:1.

Výsledek: Slavia Praha - Moeller Pardubice 5:1 (1:0, 2:0, 2:1) Branky a nahrávky: 16. Duda (Beránek), 21. D. Hruška (Beránek, Duda), 26. J. Novák (Divíšek, Sup), 46. Sup (Divíšek), 54. Sup - 42. Havíř (Koukal). Rozhodčí: Minář - Gebauer, Lederer. Vyloučení: 8:6. Využití: 2:0. Diváci: 11.267.

Sestavy: Slavia Praha: Franěk - Kadlec, Kolařík, J. Novák, Žižka, Žabka, Drtina, Graňák - Duda, Beránek, Tomica - Bednář, Divíšek, Sup - D. Hruška, Vlasák, Dlouhý - Červenka, Sobotka, Vondrka. Trenéři: V. Růžička, Weissmann a Kalous.

Pardubice: Hylák - Snopek, Kántor, Novotný, Čáslava, Linhart, Mudroch, Havíř, Vágner - Mrázek, M. Hlinka, Kolář - Čaloun, Mikeska, Rolínek - Cetkovský, Koukal, Lubina - Havíra, Klouda, Korhoň. Trenéři: V. Martinec a Šejba.

Filip Grim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme