Sýkora a Hejduk vstřelili po dvou brankách

Ve finále konferencí play off zámořské NHL vyhrály oba domácí celky. New Jersey porazilo Hlinkův Pittsburgh 3:1 a Colorado St. Louis 4:1.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

V první dvou zápasech finále konferencí play off severoamerické NHL se dařilo českým hokejistům. V utkání Východní konference mezi New Jersey a Pittsburghem, ve kterém domácí zvítězili 3:1, si dvě branky Ďáblů připsal Petr Sýkora. Za hosty se do černého trefil Martin Straka. V Západní konferenci porazili hokejisté Colorada St.Louis 4:1, za Laviny dvakrát skóroval Milan Hejduk. Oba vítězné týmy se ujaly vedení v sérii 1:0.

Statistika zápasů:

Východní konference: New Jersey - Pittsburgh 3:1 Branky: 38. a 42. Sýkora (na obě Eliáš), 15. McKay - 4. Straka. Stav série: 1:0.

Západní konference: Colorado - St. Louis 4:1 Branky: 5. a 55. Hejduk (na první Škoula), 27. a 46. Sakic (na druhou Hejduk) - 21. S. Young. Stav série: 1:0.

Karel Vojíř Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme