Hokejové Kladno se trápí, jeho hráči už tři zápasy nedali gól

Ani olympijská přestávka nepomohla hokejistům Kladna k lepším výkonům. Rytíři prohráli v Třinci 6:0 a už ve třetím po sobě jdoucím zápase nedokázali ani skórovat.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hokejisté Kladna na Třinec nestačili

Hokejisté Kladna na Třinec nestačili | Zdroj: ČTK

„Těžko se mi hledají slova na hodnocení. Rád bych hráče za něco pochválil, ale dneska toho opravdu bylo málo, prakticky nic. Domácí dominovali a já jim sportovně gratuluju k výsledku,“ hledal slova trenér Kladna Jiří Čelanský.

Kladno prohrálo v Třinci už popáté v řadě. Mnohem horší je ale gólová impotence Rytířů. Soubor trenéra Čelanského nedokázal skórovat ve třech posledních zápasech. Na vstřelenou branku tak čekají kladenští už hrozivých 191 minut.

Přehrát

00:00 / 00:00

O střeleckou nemohoucnost Kladna se zajímal Radim Sajbot

„Bez gólu se těžko hraje. Když odehrajete nějakou pasáž utkání slušně a není to ohodnocené gólem, jde to těžko. Musíme hledat, jak to zjednodušit, abychom umlátili góla na tři dorážky. Ale tři zápasy bez gólu hovoří za vše,“ uvědomil si trenér Kladna.

Kladno mohlo prohrát na třineckém ledě ještě výraznějším způsobem. Hned třikrát orazítkoval puk tyčky Cháberovy branky. Odevzdaný výkon předposledního celku tabulky překvapil i některé třinecké hráče.

„Kladno přijelo takové zakřiklé,“ všiml si Jan Peterek. Obránce Třince Marek Trončinský již podobnou situaci viděl. „V KHL jsem jednou zažil, že Spartak Moskva nedal gól šest zápasů, takže ještě můžou být v klidu,“ řekl v nadsázce hráč, který působil i na Kladně.

Dalším kolem pokračuje hokejová Tipsort extraliga v pátek a Kladno přivítá od osmnácti hodin na svém ledě Karlovy Vary.

Radim Sajbot, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme