Fukunaga natáčí stále bezejmenného Bonda na Jamajce. Craigově agentovi 007 se postaví Rami Malek

Připravovaný snímek o Jamesi Bondovi s pořadovým číslem 25 zatím nemá název. Natáčet se ale bude na Jamajce, v Norsku, Itálii a londýnských filmových studiích. Na speciální tiskové konferenci to uvedl režisér snímku Cary Fukunaga. Titulní role se opět zhostí Daniel Craig, vrátí se také postavy Naomie Harrisové, Ben Whishawa a Ralpha Fiennese. Novou roli si zahraje oscarový herec Rami Malek. Média už několik týdnů spekulují o tom, že bude záporná.

Kingston (Jamajka) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Daniel Craig jako James Bond ve filmu Spectre

Daniel Craig jako James Bond ve filmu Spectre | Zdroj: Forum Film

„Ujišťuji vás, že zajistím, aby to pan Bond ve svém dvacátém pátém dobrodružství neměl moc jednoduché,“ prohlásil tajemně Malek ve vzkazu fanouškům, čímž nepřímo potvrdil, že si v připravovaném filmu zahraje padoucha. Americký herec egyptského původu je čerstvým držitelem Oscara za roli Freddieho Mercuryho v hudebním dramatu Bohemian Rhapsody.

Snímek natáčí Fukunaga podle scénáře Neala Purvise, Roberta Wada, Scotta Z. Burnse a Phoebe Waller-Bridgové. Jeho děj by měl začínat s agentem 007 na zasloužené dovolené na Jamajce.

Jeho odpočinek ale nebude mít dlouhého trvání — obrátí se na něj totiž starý přítel Felix Leiter (Jeffrey Wright) z CIA se žádostí o pomoc. Bond má zachránit uneseného vědce, úkol ho však přivede na stopu neznámého darebáka vyzbrojeného novou nebezpečnou technologií, uvádí server Variety.

Kromě Craiga a Maleka se ve filmu objeví řádka známých tváří (Léa Seydouxová, Naomie Harrisová, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Ralph Fiennes) i několik nováčků (Lashana Lynchová, Ana De Armasová, Dali Benssalah). Světová premiéra je plánovaná na duben 2020.

Celou tiskovou konferenci si můžete pustit níže.

kro Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme